Előfizetői tartalom

Fontos kérdésekben született megállapodás a kormány és a főváros között

MTI
Több kérdésben is megállapodás született a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának csütörtöki ülésén, számos kérdésben azonban még további egyeztetésekre van szükség - jelentette be Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára közösségi oldalára feltöltött videójában, valamint Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, aki ugyancsak a közösségi oldalra feltöltött videóban nyilatkozott.

Fontos tárgyalásokon vagyunk túl az Európai Unióval, melynek során az unió fővárosainak a képviselőivel és Elisa Ferreira kohézióért és a reformokért felelős fejlesztési biztossal tárgyaltunk az uniós helyreállítási alap és a következő hét év kötségvetésének felhasználási forrásairól - mondta el Karácsony Gergely. A fejlesztési biztos megerősítette, hogy a források...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés