Előfizetői tartalom

Budapestről az agglomerációba költöznél? - Itt egy az egyben becserélheted a fővárosi lakásodat egy családi házra

Portfolio
Elérkeztünk a 4 részes cikksorozatunk utolsó részéhez, az agglomeráció nyugati, déli és keleti településeinek vizsgálata után már csak az északi részek csereértékének feltérképezése maradt. Az eddigi cikkekből kiderült, hogy aki nyugatra indulna, annak nem lesz egyszerű dolga, míg a délre és keletre eső településeken már könnyebb a helyzet. Az agglomeráció északi felén lévő Szentendrei, Váci, Dunakeszi és Szobi járások településein, az utolsó kivételével hasonló áron keltek el az otthonok, mint amennyi a budapesti átlag (34,7 millió forint) volt 2020-ban, így aki errefelé költözne, az szinte egy az egyben becserélheti a fővárosi lakását.

Folytatva az agglomerációs településeken és a Budapesten lévő lakóingatlanok összehasonlítását, a fővárostól északra fekvő helyeken néztük meg, hogy milyen "cserére" van lehetősége a lakástulajdonosoknak. A nyugati, déli és keleti részek településlistáját ezekben a cikkekben mutattuk be:  Kapcsolódó cikkünk 2021. 03. 02. Budapestről az agglomerációba költöznél?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés