Előfizetői tartalom

Sorra jönnek a bejelentések: 55 milliárd forintnyi zöld kötvényt bocsátott ki a Futureal

Portfolio
A Futureal Development Holding Ingatlanforgalmazó Kft. az MNB Növekedési Kötvényprogramjának (NKP) köszönhetően történetének első zöldkötvény-kibocsátását hajtotta végre. A vállalat 50 milliárd forint névértéken meghirdetett kötvénycsomagjára 59,92 milliárd forint árfolyamértékű ajánlat érkezett be. A Futureal összességében 55 milliárd forint névértékű kötvényt értékesített, ami az NKP egyik legnagyobb volumenű kibocsátását jelenti. A cégcsoport jelenleg több mint 1 millió négyzetméter bruttó területű hazai fejlesztésen dolgozik.

Újabb taggal bővül az MNB vállalati kötvényvásárlási programjában résztvevők listája, a Növekedési Kötvényprogramba a Futureal Development Holding Ingatlanforgalmazó Kft. is csatlakozik. Korábban már megkapta a Scope Ratings hitelminősítését, ami az MNB elvárt szintje fölött van: a társaság és a vállalat fedezetlen kötvényei is BB minősítést kaptak. Most megérkezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés