Előfizetői tartalom

Ilyen lesz a megújuló Agrárminisztérium épülete (képek)

Portfolio
Korábban nem publikált látványterveket tett közzé az Agrárminisztérium épületének megújulásáról közösségi oldalán a Steindl Imre Program. Az épületről legutóbb annak kapcsán írtunk, hogy a kormány a beruházást kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította. A kivitelezés a tervek szerint nyáron indulhat el és várhatóan 3 évig fog tartani.

Új látványtervek jelentek meg az átalakítás alatt álló Agrárminisztérium épületéről. A Steindl Imre Program közösségi oldalán közzétett információk szerint a Bukovics-féle díszes neoreneszánsz homlokzatokat és a belső tereket eredeti formájukban állítják helyre, a látogatók előtt eddig zárt központi belső udvart megnyitják, az irodákat pedig a visszaköltöző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés