getty, raktár, logisztika, ipari ingatlan,
Ingatlan

Fontos személyi változások történtek márciusban a hazai ingatlanpiacon

Portfolio
A március is izgalmas volt a hazai ingatlanpiacon a személyi változások tekintetében. A Prologis bejelentette, hogy Szabó Zsolt fejlesztési és kivitelezési menedzserként csatlakozik a cégcsoport magyarországi részlegéhez, a HelloParks pedig arról számolt be, hogy műszaki igazgatóként csatlakozott a céghez Molnár Gábor Alajos. Ezen kívül a JLL irodabérbeadási részlege is bővült, Janák Enikő Szenior Tanácsadó és Kenyeres Adrienn Irodabérbeadási Tanácsadó személyével.

Szabó Zsolt fejlesztési és kivitelezési menedzserként csatlakozik a Prologis-család magyarországi részlegéhez, és a fejlesztési és korszerűsítési projektek koordinációjáért felel a jövőben. A Prologis magyarországi csapatát Spanyolországban, Svédországban, Romániában és Magyarországon szerzett, több mint 16 éves kivitelezési és projektmenedzsment tapasztalataival gazdagítja majd.

Airport City Logisztikai Park
4680 m24.5–4.5
HelloParks Fót
46000 m24.75–4.75
Prologis Park Budapest-Budaörs
KIADVA m24.7–4.7
Prologis Park Budapest-Sziget
2000 m24.7–4.7
ctPark Budapest Airport
65914 m24.75–4.75
park22 üzleti park
7671 m25.25–5.5

A Futureal-csoporthoz tartozó HelloParks ipari ingatlanfejlesztő vállalat csapata a tavalyi indulás óta 30 főre nőtt. Vadonatúj központi irodájában a cég jelenleg már két helyszínen, összesen több mint 500 ezer négyzetméternyi megapark megvalósítását készíti elő. A bővülés keretében idén februárban műszaki igazgatóként csatlakozott a HelloParks-hoz Molnár Gábor Alajos. A mérnöki, jogi és MBA közgazdasági diplomával, valamint PMP minősítéssel rendelkező szakember az elmúlt évtizedben számos meghatározó hazai és nemzetközi vállalatnál - többek között az ASA Építőipari Kft-nél, a KÉSZ-csoportnál és a Hungrana Kft-nél - töltött be vezetői pozíciókat. Karrierje során átfogó tapasztalatokat szerzett nagy ívű, komplex kereskedelmi és ipari beruházások megvalósításában, valamint befektetési portfoliók kezelésében. Új szerepkörében kiemelt feladata, hogy biztosítsa a HelloParks jelenlegi és jövőbeni fejlesztéseihez kapcsolódó kivitelezések gördülékeny szakmai előkészítését és a mérnöki feladatok összefogását.

Portfolio Ingatlan Raktárkereső
HelloParks Fót

HelloParks Fót

2151 Fót, Telkes Mária út 1
Kiadó terület: 46000 m2
Bérleti díj: 4.75 – 4.75 EUR
Átadás:
2022 Q1

Ajánlatot kérek

Janák Enikő Szenior Tanácsadó a JLL Irodabérbeadási csapatát erősíti, jelentős ingatlanfejlesztői oldalon szerzett tapasztalatával, piacismeretével segíti a JLL ügyfeleit. Feladata, hogy az új ügyfelek megnyerésén túlmenően a már eddig is sikeres részleget 15 éves ingatlanpiaci szaktudásával támogassa. Enikő tulajdonosi oldalról érkezett a vállalathoz, széleskörű tapasztalattal rendelkezik a bérbeadás és ügyfélkezelés területén. Az elmúlt több, mint 7 évben a BIF Nyrt.-nél dolgozott, ahol 2016-tól ő vezette az értékesítési és marketing osztályt, felelt a teljes ingatlanportfólió hasznosításáért, valamint a fejlesztési projektek előkészítéséért. A legnagyobb ügylet, melyben részt vett, egy 15 ezer négyzetméter alapterületű székház projekt volt.

A részlegen Kenyeres Adrienn Irodabérbeadási Tanácsadóként szintén év eleje óta mélyíti tudását, sajátítja el a piaci ismereteket és dolgozik a tapasztaltabb kollegák mellett több futó projekten. Aktív feladatot vállal az új ügyfelek felkutatásában is. Adrienn csatlakozása előtt 7 éves irodai, üzemeltetési és ’employee experience’ szakterületen szerezte tapasztalatát, ebből majd 3 éven keresztül Office Manager pozícióban felelt a Transferwise napi operatív feladatokat végző csapatáért, valamint a cég budapesti irodájának megfelelő működéséért. 2019-ben kulcsszerepet játszott a cég Váci úti folyosóra való költözésében és a 4000 négyzetméteres új iroda kialakítási projekt lebonyolításában. A JLL-nél a Bérbeadóképviseleti részlegen működik közre és segíti az irodakeresőket – azon belül is legfőképp a hozzá közelálló területen lévő startup és tech cégeket - a megfelelő irodaterület felkutatásában, bemutatásában, új bérleti szerződések megkötésében, illetve szerződéshosszabbítások újratárgyalásában is.

Címlapkép forrása: Getty Images

frankfurt
Koronavírus
belgium_brugge
iskola tábla
bét

Alapblog Soha ilyen jókedv!

Ilyet még nem látott a világ, az Egyesült Államokban olyan ütemben oltanak, hogy a vállalatok beszerzési menedzserei...

Kasza Elliott-tal Tesla

Tegnap élesedett a pár napja berakott eladási megbízásom 780-on, rögtön nyitás után. Majdnem elérte a csatornatetőt...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Minden, amit a kezdéshez tudni érdemes.
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Elemző/Junior elemző

Elemző/Junior elemző
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
pázmány, egyetem campus,