Előfizetői tartalom

A feje tetejére állt a lakáspiac: gyilkos árak, szenvedő építkezések

Portfolio
Mennyi lakást építettünk? 2010-ben, vagy tavaly volt-e nagyobb az építési kedv az országban? Hány embernek sikerült tényleg befejeznie az elkezdett építkezését? Hogyan változott az elmúlt 10 évben az építőipari anyagok és a munkaerő költsége? - Ezekre a kérdésekre válaszolnak a KSH 2010-2020 közötti adatait bemutató grafikonjaink.

A legtöbb lakáspiaccal kapcsolatos adatot már 2020-ig frissítette a KSH, ennek örömére egy 10 éves összehasonlítást mutatunk be arról, hogy: 1. Hogyan változott az összes lakóingatlan száma az országban? 2. Hol vágtak bele a legtöbben a lakásépítésbe? 3. Mennyien voltak, akik a végére is jutottak? 4. Mennyivel kell egy építkezésért többet fizetni most, mint 10 éve, akár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés