Előfizetői tartalom

Felejtsd el, hogy idén olcsóbban fogsz felújítani vagy építkezni

Portfolio
Mintegy 400 cég megkeresésével mérte fel az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), hogy milyen kilátásaik vannak a hazai építőipari szereplőknek 2021-ben. Többek között változatlan árbevételre, a közmegrendelések és a magánmegrendelések volumenének növekedésére, valamint továbbra is súlyos munkaerőhiányra számítanak a válaszadók. Bár nem meglepő, de az sem jó hír az építtetőknek, hogy az anyagárak és az élőmunka árának további növekedésével is számol ebben az évben a szakma.

A tagszervezeteit és az építőipar további jelentősebb szereplőit, 400 céget megkeresve mérte fel az ÉVOSZ, hogy 2020. évben milyen változásokat hoztak a piaci körülmények, illetve a cégek milyen várakozásokkal tekintenek a 2021. évre. A felmérésben résztvevő cégek zömében Kft-ként működő társaságok voltak, létszámukat tekintve a néhány főstől egészen a több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés