Előfizetői tartalom

Oroszlánrészt vállalnak az ingatlanpiacból, most pedig még több munkára számítanak

Portfolio
Egy épület sem működhetne, fogadhatna dolgozókat, vagy vendégeket az FM piac szereplői nélkül, akik most óvatosan optimisták és a II. negyedévben már új megrendelésekre, a bezárt, vagy csökkentett szolgáltatási színvonalon működtetett épületek újranyitására számítanak. Ezek mind jótékonyan hathatnak az FM szektor gazdasági adataira, egyedül az elegendő munkaerő kérdése okoz továbbra is bizonytalanságot. A LEO (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatok Országos Szövetsége) legújabb, 2021 második negyedévére vonatkozó hangulatjelentését foglaljuk össze.

2020 utolsó hónapjaira pozitív hangulat jellemezte az FM iparág szereplőit, amit a LEO által összeállított LVHI várakozásokra vonatkozó index 51,33-es értéke is tükrözött. A valós tényadatok később rávilágítottak, hogy a várakozásoknál még jobban is teljesített a létesítménygazdálkodási szektor, ugyanis 2020. november-decemberi időszakban az LVKVI index 52,91 pont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés