Előfizetői tartalom

Nyit az ország, jön a fordulat az irodapiacon - De milyen lesz az új kultúra?

Portfolio
Nagyobb biztonság, új kooperációs terek, a járvány előttihez képest célzottabb megbeszélések és jól eltalált arány a home-office és az irodai munkavégzés között, aminek köszönhetően felértékelődik az irodában töltött idő és szívesebben térnek vissza a dolgozók – adta meg a receptet a VLK Cresa a következő pár hétre vagy hónapra.

Az irodapiac bérlői oldalán jelentős súllyal bíró nagyvállalatok döntéshozói ezekben a hetekben világszerte kettőzött energiával készülnek arra, hogy fokozatosan átálljanak a járvány utáni új normákra. A Google a tervezettnél korábban, már áprilisban megnyitja irodáit, és soha nem látott csúcsirodákkal csábítja vissza az alkalmazottait. A hosszútávú célok pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés