arena corner
Ingatlan

Örökzöld lokációk a budapesti irodapiacon

Portfolio
A már jól ismert budapesti üzleti központok mellett újabb irodaház-csoportok alakulnak, amelyek bár egyelőre nem rendeződnek alpiacokba, a fővárosi kereskedelmiingatlan-piac igazi aranytartalékai. Ezek egyike a Hungária körgyűrű, metróvonalak csomópontjaival és egyre több irodaházzal, illetve bérlővel.

Régi alpiacok és új városi alközpontok

Jelenleg nyolc fővárosi alpiacot különböztetünk meg, ahol az elmúlt évtizedekben eltérő intenzitással zajlottak fejlesztések. A rendszerváltás után a Belváros, illetve Pest és Buda központi negyedei kerültek előtérbe, később azonban a településszerkezeti adottságok miatt új irodaházak építésére a belső kerületekben már nemigen adódott lehetőség, ahogy az agglomerációs lokációk népszerűsége sem emelkedik ki az átlagból egyes időszakok erőteljes fejlesztései ellenére sem.

Markánsan a Váci úton alakult ki egységes irodafolyosó, míg a főváros másik favorit alpiaca Dél-Buda, és bár itt összefüggő állományt nem azonosíthatunk, a Rákóczi híd vonzáskörzetében formálódik egy laza elrendezésű irodaközpont. Ugyanígy az Árpád hídtól a Rákóczi hídig húzódó Hungária Körgyűrűn is – a hivatalosan Nem-Központi Pest nevet viselő alpiacon belül – több helyszínen indultak fejlesztések, amelyek csak a metróvonalak menti csomópontokon formálódnak új városi alközpontokká.

Június 8-án az átalakuló irodapiac lesz a középpontban az FM & Hybrid Office konferencián. A részletekért kattints!

A Hungária körgyűrű egyre népszerűbb

A körgyűrű több csomópontját emelhetjük ki, így a Váci út menti részeket, az Üllői útnál a Könyves Kálmán körutat, és a Stadionok mellett a Kerepesi úti csomópontot. Utóbbinál egy igazi sport- és üzleti központ található, a környéken sportlétesítményekkel, kereskedelmi célú ingatlanokkal, pezsgő városi alközponttal. A Papp László Budapest Sportaréna mellett nemrég teljesen megújult a világhírű Puskás Aréna, de a csomópont vonzáskörzetében újabb irodakomplexumok is születnek. A Kerepesi úti csomópont könnyen megközelíthető, hiszen az egyes gyorsvillamos és a kettes metró Budapest kulcsfontosságú tömegközlekedési útvonalai mentén haladnak, amelyek számos városnegyedet kötnek össze gyorsan, miközben biztosítják a főváros észak-déli, illetve kelet-nyugati zökkenőmentes átjárhatóságát.

A lokáció kulcskérdés

Az irodaválasztásnál mind a mai napig a legfontosabb kritériumok egyike a lokáció, a 29 ezer négyzetméteres, 15 éve üzemelő Arena Corner Irodaház tulajdonosa folyamatos bérlői érdeklődésről tud beszámolni a Kerepesi úti csomópont környékéről. A CPI Hungary most a bérlői mix átalakítását tervezi, a nagybérlők mellett az irodaházban már kisebb, de minimum 500 négyzetméternyi munkateret bérlő cégeket is várnak. Emellett bevezetik a szolgáltatásokat kínáló Humán Innovációs Programot, és a közös területeket közösségi terekké formálják, támogatva ezzel az agilis munkamódszereket, az informális megbeszéléseket, közösségi eseményeket.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Arena Corner irodaház

Arena Corner irodaház

1087 Budapest, Hungária körút 40-44.
Kiadó terület: 9000 m2
Bérleti díj: 14 – 16 EUR
Átadás:
2006

Ajánlatot kérek

Címlapkép: MTVA/Bizományosi: Róka László 

m7 autópálya
kína világuralom
frankfurt
görög santorini getty stock
Procida Olaszország sziget
mcdonalds gyorsétterem
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Megnézzük hogy épül fel, és miként kell értelmezni az általa mutatott értékeket.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Üzleti modellező

Üzleti modellező

Hitelkockázati modellező

Hitelkockázati modellező
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
lakás belső modern airbnb