Előfizetői tartalom

A digitális térben született meg az új környezetbarát tégla

Portfolio
A Porotherm X-therm téglát kizárólag itthoni szakértők és kutatók segítségével, a BME kutatóival szorosan együttműködve alkotta meg a Wienerberger. A munka során olyan digitális modellezés és tesztelés zajlott, amely például a Forma 1-es autók fejlesztésére jellemző. Ennek eredményeként a tégla hőszigetelő képessége javult, és a hangszigetelési tulajdonságai is jelentősen növekedtek.

Az innováció és a folyamatos termékfejlesztés egy ilyen hagyományosnak mondható iparágban is rendkívül fontos. Az elmúlt időszakban a hőtechnikai előírások szigorodása miatt ugyanis egyre komolyabb hőszigetelési elvárásokat támasztottak a falazat és ezáltal a beépítendő téglákat gyártó vállalatok felé is. A vállalat szakemberei ezeket is szem előtt tartva, ezúttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés