Előfizetői tartalom

Óriási irodafelvásárlás a budapesti piacon - Két Duna-parti épület cserélt gazdát

Portfolio
Megvásárolta a GTC az Ericsson központot és az evosoft központ frissen átadott irodaházát Budapesten. A felvásárlás összhangban van a cég azon stratégiájával, hogy a kelet-közép-európai régióban a portfóliót modernebb, zöldebb irodaházakkal frissíti. A két épület együtt 160 millió euróért (58 milliárd forint) cserélt gazdát - derül ki a társaság közleményéből.

Ismét növeli magyar portfólióját a GTC, melynek során a társaság 160 millió eurót (58 milliárd forint) fektet két budapesti irodaház, az Ericsson központ és az evosoft központ megvásárlásába. A két LEED Gold zöld tanúsítvánnyal rendelkező irodaház megvásárlása összhangban van a cég azon stratégiájával, hogy a kelet-közép-európai régióban a portfóliót modernebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés