iroda tárgyalás befektető
Ingatlan

Új vezetőkkel erősíti csapatát a Biggeorge Property

Portfolio
Új vezetőkkel erősíti csapatát a Biggeorge Property. A cégcsoport tulajdonos-vezérigazgatója, Nagygyörgy Tibor elmondta, hogy a következő 5 éves stratégia további jelentős növekedést irányoz elő, ezért a célok elérése érdekében a csapatot új vezetőkkel erősítik meg.

Új CFO érkezik a céghez Köbli Gyula személyében, akivel egy, a tőkepiacokon és felügyelt intézmények tekintetében is tapasztalt, jelentős számviteli tudással rendelkező, pénzügyi igazgató csatlakozik a céghez. Kibővített feladatkörébe a Biggeorge Alapkezelő Zrt. vezérigazgató-helyettesi feladatai is beletartoznak.

Köbli Gyula komoly tapasztalatokat szerzett eddigi szakmai életében. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát, majd a 8 évig a Deloitte-nál dolgozott különböző pozíciókban, bejegyzett könyvvizsgálóként tudása ma is naprakész. Tovább mélyítette felkészültségét, mint a HVB Leasing ügyvezetője, az OTP Bank Nyrt. főkönyvelője, majd ügyvezető igazgatója. Az FHB Jelzálogbank Nyrt-nél előbb a gazdasági vezérigazgató-helyettesi, majd a vezérigazgatói pozíciót töltötte be. Ezt követően a Libri-Bookline Zrt. gazdasági igazgatói feladatait látta el.

Június 8-án FM & Hybrid Office 2021 konferencia. Részletekért kattints!

A korábbi pénzügyi igazgató, Gajdos Dániel, Finanszírozási igazgatói pozícióban viszi tovább a csoport tevékenységével párhuzamosan megnövekedett finanszírozási feladatokat.

A Biggeorge Alapkezelő Zrt.-t új Investor Relations Igazgató és igazgatósági tag támogatja a jövőben Szuda János személyében. A Biggeorge Alapkezelő Zrt. jelentősen szeretné tovább növelni az általa kezelt vagyont, mind a fejlesztési ingatlanalapok, mind a jövedelemtermelő alapok tekintetében, és ingatlanbefektetéseket kíván végrehajtani Magyarországon és más kelet-közép európai országokban.

Szuda Jánost eddigi szakmai életútja mérvadó tapasztalatokkal gazdagította a tőkepiac, a befektetői kapcsolatok, és a finanszírozás területén. CA-IB Értékpapír Rt (HVB Bank Rt) Igazgatójaként a kötvény kereskedelemben ért el sikereket, majd az OTP Jelzálogbank Rt, Értékpapír Kibocsátás és Befektetői Kapcsolatokért Felelős Igazgatói feladatait látta el. Több mint 10 évet töltött az FHB Csoportnál. Előbb az FHB Jelzálogbank ügyvezető igazgatója, majd az FHB Csoport ügyvezető igazgatója, végül vezérigazgató-helyettese volt. A Magyar Posta Befektetési Zrt. igazgatósági tagjaként elért sikerét a tevékenység gyors beindítása és a felfutása fémjelzi.

A befektetői kapcsolatok ápolását Kutas Gábortól, a Biggeorge Alapkezelő vezérigazgató-helyettesétől veszi át, aki saját befektetéseire kíván koncentrálni a jövőben. „Kutas Gábor az alapkezelő eddigi sikereiben elévülhetetlen érdemeket szerzett. Eddigi áldozatos munkáját ezúton is nagyon köszönjük!”- kommentálta a vezető távozását Nagygyörgy Tibor.

Június 10-én Építőipar 2021 konferencia. Részletekért kattints!

Balázs P. Bence személyében új Akvizíciós igazgató csatlakozik a céghez májusban, akinek elsősorban a jövedelemtermelő ingatlanok akvizíciója lesz a feladata.

Balázs P. Bence közgazdasági és pénzügyi végzettséget szerzett a milánói Luigi Bocconi Egyetemen, majd ingatlanbefektetések területén a Reading Egyetemen (UK), 2012 óta RICS tag. 14 év tapasztalatot gyűjtött nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiacokon ingatlanbefektetés- és alapkezelő cégeknél. Szakmai tapasztalatai fókuszában a vagyonkezelés, portfóliómenedzsment, stratégiai tervezés, valamint ingatlanbefektetések állnak. Legutóbbi munkahelyén, a Diófa Alapkezelőnél ingatlanbefektetésekért felelős igazgatóként dolgozott.

A Biggeorge Property tavaly új üzletágat indított „LogStar” néven. Ezen brand alatt jelentős logisztikai fejlesztéseket és befektetéseket kíván végrehajtani Magyarországon és más kelet-közép-európai országokban. Ezeknek a céloknak a megvalósítását fogja össze Fejlesztési Igazgatóként Lippai Rita, aki tavaly év végén csatlakozott a céghez. Az építészmérnöki és gazdasági diploma megszerzése után az AIG/Lincoln Hungary és a Prologis Hungary cégeknél szerzett projektmenedzserként jelentős tapasztalatot az ipari és logisztikai fejlesztések területén.

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
Westside Residence

Westside Residence

1134 Budapest, Bulcsú 5-9
206 db lakás
30 – 108 m2 alapterület
34.9 – 93.5 M Ft
Átadás:
2021 Év vége

Ajánlatot kérek

A cégcsoport által akvirált ingatlanokon megvalósuló lakó- és irodaház fejlesztések tervezési és építéselőkészítési folyamatainak menedzselését Sztankó Demeter Tervezési igazgató koordinálja. Több, mint két évtizedes szakmai életútja kivitelezési projekt menedzseri tapasztalatokkal kezdődött a TESCO Zrt. és a AIG/Lincoln Magyarország Kft. beruházásain. Szenior beosztásban vitte az ORCO Property Group, a TOMLIN Kft., és a CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt. egyes projektjeit. Tervezés koordináció, műszaki tanácsadás és projektmenedzsment feladatokra szerződött a White Star Real Estate Kft., a Diófa Alapkezelő Zrt. projektjeihez.

Címlapkép forrása: Getty Images

kína világuralom
frankfurt
görög santorini getty stock
Procida Olaszország sziget
mcdonalds gyorsétterem
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Üzleti modellező

Üzleti modellező

Hitelkockázati modellező

Hitelkockázati modellező
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Megnézzük hogy épül fel, és miként kell értelmezni az általa mutatott értékeket.
lakás belső modern airbnb