Előfizetői tartalom

Új raktárcsarnokot húznak fel Tatabányán

Portfolio
Raktárcsarnok építésébe kezdett a NIPÜF Csoport tatabányai ipari parkjában. A 10 ezer négyzetméteres épület harmadára már bérleti szerződést is kötött a fejlesztő, a fennmaradó rész további vállalkozásoknak nyújt lehetőséget a betelepülésre. A kivitelezés 2022 első negyedévében fejeződik be. A vállalat korábban több lépcsőben 26 hektár fejlesztési területet értékesített a parkban.

A NIPÜF Csoport 2018-ban vásárolta meg a Tatabánya-Környe ipari park újonnan fejlesztett részén fekvő, csaknem 63 hektáros területet. A kivitelezés alatt álló épület bérbe adható területe csaknem 10 ezer négyzetméter, amely jövő márciustól lesz elérhető a már szerződött ügyfél, illetve a jövőbeli bérlők számára is. Kapcsolódó cikkünk 2021. 04. 08. Fejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés