Kamionok, raktár
Ingatlan

Új raktárcsarnokot húznak fel Tatabányán

Portfolio
Raktárcsarnok építésébe kezdett a NIPÜF Csoport tatabányai ipari parkjában. A 10 ezer négyzetméteres épület harmadára már bérleti szerződést is kötött a fejlesztő, a fennmaradó rész további vállalkozásoknak nyújt lehetőséget a betelepülésre. A kivitelezés 2022 első negyedévében fejeződik be. A vállalat korábban több lépcsőben 26 hektár fejlesztési területet értékesített a parkban.

A NIPÜF Csoport 2018-ban vásárolta meg a Tatabánya-Környe ipari park újonnan fejlesztett részén fekvő, csaknem 63 hektáros területet. A kivitelezés alatt álló épület bérbe adható területe csaknem 10 ezer négyzetméter, amely jövő márciustól lesz elérhető a már szerződött ügyfél, illetve a jövőbeli bérlők számára is.

Az Inpark Tatabánya fennmaradó 34 hektárnyi szabad területén még több mint 170 ezer négyzetméternyi ipari ingatlan épülhet.

Dr. Kiss László, a NIPÜF Csoport vezérigazgatója a fejlesztés kapcsán elmondta: „Eddig három, fejlesztésre előkészített telek adásvételét zártuk le Tatabányán, ezúttal pedig egy új, saját beruházásban épülő logisztikai központra kötöttünk megállapodást. A közelmúlt piaci tapasztalatait is figyelembe véve azonban a mostani beruházásunkat az eddigi stratégiánktól eltérően vegyes konstrukcióban hajtjuk végre, azaz előbérlettel még nem lekötött csarnokrészeket is építünk.”

Szucsány György, a NIPÜF Zrt. vezérigazgató-helyettese kifejtette: „A világjárvány alatt felerősödött a logisztikai szektor organikus növekedése, különösen az e-kereskedelem ugrásszerű bővülése miatt fokozódik az igény a modern létesítményekre. A gyárakat kiszolgáló raktárak mellett pedig egyre nagyobb az érdeklődés a vidéki, regionális elosztóközpontok iránt is. A tatabányai épületünket a NIPÜF új műszaki specifikációja szerint valósítjuk meg, amelyben jelentős hangsúlyt kap a fenntartható és gazdaságos üzemeltetés.”

Portfolio Ingatlan Raktárkereső
ctPark Budapest West - BIA5

ctPark Budapest West - BIA5

2051 Biatorbágy, Mészárosok út 6
Kiadó terület: 11087 m2
Bérleti díj: 4.9 – 4.9 EUR
Átadás:
2021 Q2

Ajánlatot kérek
hadsereg katona tank getty stock
bill melinda gates getty editorial
GettyImages-1182794270
mehekporzasshutterstock
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Vételi, eladási zónák azonosítása, piaci aktualitások
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Üzleti modellező

Üzleti modellező

Hitelkockázati modellező

Hitelkockázati modellező
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
lakás