getty, iroda, bejárat
Ingatlan

Fontos személyi változásokat hozott az április a hazai ingatlanpiacon

Portfolio
Tavasszal nemcsak egy újabb vezető pozícióval, de egy újabb szolgáltatási körrel, a Workplace Solutions üzletággal is bővít a JLL, melynek élére Agócs Balázs Mártont nevezték ki. A JLL mellett a WING-nél is fontos változások történtek, 2021 februárjától üzletfejlesztési és tranzakciós menedzser pozícióban Gratzl Gábor erősíti a csapatot. Emellett a Biggeorge Property is fontos személyi változásokat jelentett be.

JLL

A legtöbb irodabérlő számára most az a legfontosabb feladat, hogy újragondolja irodaterületének felhasználását, térkialakítását, és fejlessze azt a hatékonyabb kihasználtság és a nagyobb munkavégzési biztonság érdekében. A JLL legfrissebb tanulmányai is azt támasztják alá, hogy a munkavállalók jólétére és elégedettségére fordított figyelem növekszik, hiszen a vállalatok számára minden eddiginél fontosabb a produktív és közben biztonságos munkakörnyezet kialakítása a cégkultúra fenntartása mellett.

Ugyan a szolgáltatás maga már évek óta jelen van a cég szolgáltatási palettáján - a Projekt Menedzsment üzletág részeként működött -, a JLL ezentúl önálló szolgáltatásként kínálja ügyfelei számára a Workplace Solutions-t. Az üzletág vezetésére Agócs Balázs Mártont nevezték ki, aki csatlakozásával segíti a JLL ügyfeleit a gyorsabb és hatékonyabb irodakialakítási és ingatlanstratégiai döntések meghozatalában. A Workplace Solutions csapata a teljes folyamat során a Bérlőképviselet és a Projekt Menedzsment divíziók munkafolyamatainak összehangolásával, valamint változáskezelési és kommunikációs folyamatok tervezésével és megvalósításával is támogatja az ügyfél költözési folyamatát, az új térhasználat kialakítását és annak vállalati integrálását.

A hazai irodapiaci folyamatok lesznek a középpontban a június 8-i FM & Hybrid Office 2021 konferencián. Részletekért kattints!

Balázs 2011 óta foglalkozik szervezetfejlesztéssel és változáskezeléssel, és használja az úgynevezett részvételi (participatív, dialogikus) módszertanokat, melyek fókuszában a munkatársak változási folyamatokba való bevonása áll. Tanácsadóként részt vett nagyvállalati agilis átállás támogatásában, komplex rendszerek fejlesztésében az egészségügy és a turizmus területén, valamint iparági szintű együttműködés- és kommunikáció fejlesztésében az ingatlanpiacon és a HR területén. Az irodapiacon 2001 óta aktív, a BBJ/REsource és a Portfolio üzletfejlesztési vezetőjeként iparági fórumok és díjak létrehozásában, később az Év Irodája verseny megújításában vett részt. Workplace tanácsadóként az elmúlt években és a pandémia alatt nemzetközi nagyvállalatok workplace stratégiai és változáskezelési projekteiben gyűjtött tapasztalatokat. Nagycsaládos szülőként és tanácsadóként több non-profit szervezet munkájában vesz részt az oktatás területén.

WING

2021 februárjától üzletfejlesztési és tranzakciós menedzser pozícióban erősíti Gratzl Gábor a WING csapatát. A szakember jelenlegi pozícióját megelőzően, közel öt éven keresztül szenior befektetési tanácsadóként dolgozott a CBRE Magyarország Tőkepiaci Tanácsadás csapatában. Gábor és a WING együttműködése korábbra nyúlik vissza, és többek között a közös munka során megismert szakmai csapat és a pozitív tapasztalok inspirálták a szakembert a csatlakozásra.

BIF LOFT Irodaház
519 m23770–3900 Ft
Canada Square
KIADVA m214.5–15
Millennium Tower I
2289 m215.5–17
R70 Office Complex
4500 m212–13
Vámház körút Irodaház
835 m214.5–14.5
Víziváros Office Center
KIADVA m214.5–15

Gábor széleskörű tapasztalattal rendelkezik az ingatlantranzakció számos területén, korábbi munkakörébe tartozott a független tanácsadás a befektetésként vásárolt ingatlanok értékesítése és felvásárlása esetén, továbbá jelentős gyakorlatra tett szert az ingatlanok és portfóliók felkutatása, megszerzése, illetve tovább értékesítése terén is.

A WING üzletfejlesztési és tranzakciós menedzsereként a korábbi pozícióiban elsajátított, magas minőségű befektetési modellek készítése mellet az ingatlanok kereskedelmi ellenőrzése és az általánosságban vett átvilágítási folyamat koordinálásának tapasztalatát is hasznosítja majd. Gratzl Gábor ezentúl átfogó ingatlanpiaci ismerettel rendelkezik mind a hazai, mind pedig a nemzetközi területet illetően.

A szakember elmondása szerint az elmúlt évek során több alkalommal volt szerencséje együttműködni a WING-gel, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetett a régiós szinten is meghatározó vállalat működésébe és projektjeibe. A közös munka során megismert professzionális és ambiciózus csapat pedig további hatalmas motivációt jelentett a csatlakozáshoz.

Biggeorge Property

Új CFO érkezik a céghez Köbli Gyula személyében, akivel egy, a tőkepiacokon és felügyelt intézmények tekintetében is tapasztalt, jelentős számviteli tudással rendelkező, pénzügyi igazgató csatlakozik a céghez. Kibővített feladatkörébe a Biggeorge Alapkezelő Zrt. vezérigazgató-helyettesi feladatai is beletartoznak.

Köbli Gyula komoly tapasztalatokat szerzett eddigi szakmai életében. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát, majd a 8 évig a Deloitte-nál dolgozott különböző pozíciókban, bejegyzett könyvvizsgálóként tudása ma is naprakész. Tovább mélyítette felkészültségét, mint a HVB Leasing ügyvezetője, az OTP Bank Nyrt. főkönyvelője, majd ügyvezető igazgatója. Az FHB Jelzálogbank Nyrt-nél előbb a gazdasági vezérigazgató-helyettesi, majd a vezérigazgatói pozíciót töltötte be. Ezt követően a Libri-Bookline Zrt. gazdasági igazgatói feladatait látta el.

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
Westside Residence

Westside Residence

1134 Budapest, Bulcsú 5-9
206 db lakás
30 – 108 m2 alapterület
34.9 – 93.5 M Ft
Átadás:
2021 Év vége

Ajánlatot kérek

A korábbi pénzügyi igazgató, Gajdos Dániel, Finanszírozási igazgatói pozícióban viszi tovább a csoport tevékenységével párhuzamosan megnövekedett finanszírozási feladatokat.

A Biggeorge Alapkezelő Zrt.-t új Investor Relations Igazgató és igazgatósági tag támogatja a jövőben Szuda János személyében. A Biggeorge Alapkezelő Zrt. jelentősen szeretné tovább növelni az általa kezelt vagyont, mind a fejlesztési ingatlanalapok, mind a jövedelemtermelő alapok tekintetében, és ingatlanbefektetéseket kíván végrehajtani Magyarországon és más kelet-közép európai országokban.

Szuda Jánost eddigi szakmai életútja mérvadó tapasztalatokkal gazdagította a tőkepiac, a befektetői kapcsolatok, és a finanszírozás területén. CA-IB Értékpapír Rt (HVB Bank Rt) Igazgatójaként a kötvény kereskedelemben ért el sikereket, majd az OTP Jelzálogbank Rt, Értékpapír Kibocsátás és Befektetői Kapcsolatokért Felelős Igazgatói feladatait látta el. Több mint 10 évet töltött az FHB Csoportnál. Előbb az FHB Jelzálogbank ügyvezető igazgatója, majd az FHB Csoport ügyvezető igazgatója, végül vezérigazgató-helyettese volt. A Magyar Posta Befektetési Zrt. igazgatósági tagjaként elért sikerét a tevékenység gyors beindítása és a felfutása fémjelzi.

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
Waterfront City 3

Waterfront City 3

1033 Budapest, Folyamőr
218 db lakás
27.56 – 148.55 m2 alapterület
28.5 – 152 M Ft
Átadás:
2023 Q1

Ajánlatot kérek

A befektetői kapcsolatok ápolását Kutas Gábortól, a Biggeorge Alapkezelő vezérigazgató-helyettesétől veszi át, aki saját befektetéseire kíván koncentrálni a jövőben. „Kutas Gábor az alapkezelő eddigi sikereiben elévülhetetlen érdemeket szerzett. Eddigi áldozatos munkáját ezúton is nagyon köszönjük!”- kommentálta a vezető távozását Nagygyörgy Tibor, a cégcsoport tulajdonos-vezérigazgatója.

Balázs P. Bence személyében új Akvizíciós igazgató csatlakozik a céghez májusban, akinek elsősorban a jövedelemtermelő ingatlanok akvizíciója lesz a feladata.

Balázs P. Bence közgazdasági és pénzügyi végzettséget szerzett a milánói Luigi Bocconi Egyetemen, majd ingatlanbefektetések területén a Reading Egyetemen (UK), 2012 óta RICS tag. 14 év tapasztalatot gyűjtött nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiacokon ingatlanbefektetés- és alapkezelő cégeknél. Szakmai tapasztalatai fókuszában a vagyonkezelés, portfóliómenedzsment, stratégiai tervezés, valamint ingatlanbefektetések állnak. Legutóbbi munkahelyén, a Diófa Alapkezelőnél ingatlanbefektetésekért felelős igazgatóként dolgozott.

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
Emerald Residence

Emerald Residence

1052 Budapest, Szervita tér 6
109 db lakás
32 – 142 m2 alapterület
Átadás:
2020 H2

Ajánlatot kérek

A Biggeorge Property tavaly új üzletágat indított „LogStar” néven. Ezen brand alatt jelentős logisztikai fejlesztéseket és befektetéseket kíván végrehajtani Magyarországon és más kelet-közép-európai országokban. Ezeknek a céloknak a megvalósítását fogja össze Fejlesztési Igazgatóként Lippai Rita, aki tavaly év végén csatlakozott a céghez. Az építészmérnöki és gazdasági diploma megszerzése után az AIG/Lincoln Hungary és a Prologis Hungary cégeknél szerzett projektmenedzserként jelentős tapasztalatot az ipari és logisztikai fejlesztések területén.

A cégcsoport által akvirált ingatlanokon megvalósuló lakó- és irodaház fejlesztések tervezési és építéselőkészítési folyamatainak menedzselését Sztankó Demeter Tervezési igazgató koordinálja. Több, mint két évtizedes szakmai életútja kivitelezési projekt menedzseri tapasztalatokkal kezdődött a TESCO Zrt. és a AIG/Lincoln Magyarország Kft. beruházásain. Szenior beosztásban vitte az ORCO Property Group, a TOMLIN Kft., és a CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt. egyes projektjeit. Tervezés koordináció, műszaki tanácsadás és projektmenedzsment feladatokra szerződött a White Star Real Estate Kft., a Diófa Alapkezelő Zrt. projektjeihez.

Címlapkép forrása: Getty Images

eeszt időpont koronavírus oltás vakcina
varrás varrógép maszk koronavírus getty stock
new york_getty_stock
hadsereg katona tank getty stock
bill melinda gates getty editorial
GettyImages-1182794270
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Vételi, eladási zónák azonosítása, piaci aktualitások
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Üzleti modellező

Üzleti modellező

Hitelkockázati modellező

Hitelkockázati modellező
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
lakás