Előfizetői tartalom

Budapest után vidéken is megállhat a lakásárak emelkedése

Portfolio
Közzétette legfrissebb lakáspiaci számait az MNB, melyből kiderül, hogy míg a vidéki városokban és községekben a tavalyi év során 7-10 százalékkal mentek feljebb a lakásárak, addig Budapesten 2019 közepe óta nem történt érdemi elmozdulás. 2020 harmadik és 2020 utolsó negyedéve között ugyanakkor mindhárom jogállású kategóriában minimálisan csökkentek az árak.

Budapesten a harmadik negyedévben tapasztalt emelkedést követően 2020 negyedik negyedévében 1,4 százalékkal mérséklődtek a lakásárak. Az előző év azonos időszakához képest 0,7 százalékkal csökkentek az árak a fővárosban. A vidéki városokban is csökkentek a lakásárak 2020 negyedik negyedévében, mintegy 0,4 százalékkal. Az éves áremelkedés az előző negyedévben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés