Előfizetői tartalom

Megszületett a döntés: megújul a pesti alsó rakpart

Portfolio
Megszületett a pesti alsó rakpart Kossuth tér és a Margit híd közötti részenek megújításáról szóló közbeszerzési eljárást lezáró döntés. A szerződéskötési moratórium lejártát követően legkorábban 2021. május 26-án lehet megkötni a szerződést. A rakpartok gyalogosbarát megújítását első lépésben a pesti alsó rakpart a Kossuth tér és a Margit híd közötti részen kezdjük el, a mintegy 500 méter hosszú szakasz hiányzó gyalogos kapcsolatának megteremtésével - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

A tervek a még tavalyi év elején érkeztek a hivatalba, de nem egyeztek az új városvezetés elvárásaival, ezért a projekt áttervezése mellett döntöttünk. Ennek során szélesítjük a járdát, növeljük a forgalomcsillapított szakasz hosszát, kivesszük a szalagkorlátot az útpálya mellől és talajkapcsolatos fák ültetését tervezzük. A meglévő út felújításával egyidőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés