Előfizetői tartalom

Beláthatatlan következményei lennének a lakásprivatizációs törvényjavaslat elfogadásának

Portfolio
Hiába tiltakoznak az ellenzéki és kormánypárti önkormányzatok, nem vonja vissza a bérlakások privatizációjára vonatkozó törvénymódosítási javaslatát Böröcz László, fideszes országgyűlési képviselő. Az RTL-nek nyilatkozva elmondta, hogy továbbra sem gondolja úgy, hogy a javaslatát vissza kellene vonnia. Abban az esetben viszont, ha így lépne életbe a törvény, nemcsak az önkormányzatok szenvednének el súlyos vagyonvesztést, de a lakhatási politika és a lakhatási szegénységben élők számára is katasztrofális következményekkel járna.

Nem vonja vissza a múlt héten benyújtott, a bérlakások privatizációjára vonatkozó törvénymódosítási javaslatát Böröcz László. A képviselő szerint a javaslat előtt volt egyeztetés polgármesterekkel, noha nem mindenkivel, ahogy egyeztettek a párton belüli képviselőkkel is. Ennek ellenére - pártállástól függetlenül - számos önkormányzat tiltakozik, a XVI. kerület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés