Előfizetői tartalom

Ilyen lesz az ötcsillagos szállodává változtatott belvárosi műemlék (képek)

Portfolio
Olasz belsőépítésziroda, a milánói Lissoni&Partners közreműködésével, a TSPC generáltervezésében születik újjá a pesti belváros három műemléképülete: a tömbrehabilitáció keretében a három épületből álló egységben szálloda, dunai panorámás apartmanok, lakások, éttermek, üzlethelyiségek, valamint tetőterasz és sky étterem kap majd helyet. A beruházás design&build konstrukcióban valósul meg, a BDPST Zrt. és a Cretum Kft. fejlesztésében és a Market Építő Zrt. kivitelezésében, a lebonyolításért az ECO-TEC Kft. felel - szerepel a TSPC közleményében.

Még 2019. április 8-án kapta meg az építési engedélyt a BDPST Group belvárosi beruházása. A fejlesztés során a budapesti belváros három műemléképülete születik újjá: az Apáczai Csere János utca és a Vigadó utca által határolt részen helyezkedik el a Mahart-ház (az egykori Magyar Királyi Folyam- és Tengerhajózási Részvénytársaság székháza), a Vörösmarty tér...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés