Előfizetői tartalom

Egyre fontosabb a lakásfejlesztők számára a fenntarthatóság: íme egy jó példa

Portfolio
A főváros zöldinfrastruktúrájához kapcsolódó fejlesztések egyik fő célkitűzése, hogy 2030-ra 226 hektárral több zöldfelület legyen Budapesten, melynek kapcsán kiemelt szerepet kap a Duna-menti területek komplex rehabilitációja is. Ennek példája lehet a XIII. kerületi Foka-öböl, ahol az egykori ipari terület mára az otthon és a kikapcsolódás helyszíne lett és ahol számos lakóingatlan-fejlesztés zajlik.

Az idén elfogadott fővárosi fejlesztési terv során tovább fejlesztik a Foka-öböl környékét: a közeli Népsziget és az Újpesti-öböl rekreációs fejlesztésére is sor kerül. Part menti közhasználatú területet alakítanak ki, bővítik a rekreációs futókört, valamint megújítják a part menti zöldhálózatot is, emellett kialakításra kerül a Foka-öböl szomszédságában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés