Előfizetői tartalom

Nagy fordulat következhet be az önkormányzati bérlakás ügyben

Portfolio
Az Országgyűlés ma kezd tárgyalni az önkormányzati bérlakások megvásárlását lehetővé tevő törvénymódosító javaslatról. Az atv.hu értesülései szerint akár nagy fordulat is bekövetkezhet az ügyben, a kormány ugyanis vélhetően csak  a főváros világörökségi részére vonatkozóan fogja támogatni a módosító javaslatot. UPDATE: Az ülés ütemterve alapján a bérlakások ügye várhatóan késő délután kerül napirendre.

A korábbi hetekben nagy vihart kavart Böröcz László módosító indítványa, miszerint a bérlakásokat az önkormányzatoknak kötelezően el kellene adni a bérlőknek a piaci ár legfeljebb 30 százalékáért. A részletekről bővebben: Kapcsolódó cikkünk 2021. 05. 12. Benyújtották a törvényjavaslatot: ennyiért értékesíthetik a budai Vár önkormányzati lakásait 2021....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés