Előfizetői tartalom

Fénysebességgel alakul át körülöttünk az irodapiac - Mire van szükség a további fejlődéshez?

Portfolio
Alaposan felforgatták az elmúlt egy-másfél év történései az egyes országok irodapiacait. Vannak, akik az otthoni munkavégzés elterjedése miatt egyenesen az irodapiac végét vizionálják, míg mások szerint az iroda közösségi tér szerepe fog felértékelődni és ezáltal a jövőben sem csökken az irodaterületek iránti igény. Hogy mekkora probléma a munkaerőhiány, mennyiben jelenthet erre megodást a digitalizáció, és mit lehet tenni az üzemeltetési szakma átláthatóságáért, arról a Portfolio június 8-i FM & Hybrid Office 2021 konferenciáján részletesen fognak beszélni a szakma képviselői.

A munkaerőhiány az üzemeltetésben is egyre nagyobb probléma: ahogy a járvány miatt egyre emelkednek a takarítási igények, úgy válik egyre nagyobb kihívássá a munkaerőhiány. Hogy miként tudja a nyitás miatt megnövekedő igényeket kiszolgálni a szakma, mennyire segíthet ebben a digitalizáció és mit lehet tenni a szakma átláthatósága érdekében, és hogy mit jelent ez fejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés