Előfizetői tartalom

Válságálló sikerágazat, tele kihívásokkal: mit hoz a jövő az építőiparban?

Portfolio
Az építőipar az elmúlt egy év járvány sújtotta időszakában is az egyik legválságállóbb húzóágazata maradt a magyar gazdaságnak, ugyanakkor a változó körülmények, a világpiaci nehézségek, az ellátási, pénzügyi és ingatlanpiaci kérdőjelek ebben az ágazatban is éreztetik hatásukat. Hogy pontosan milyen kihívásokkal néz szembe a piac, melyek a következő évek főbb irányai, arról a június 10-i Építőipar 2021 konferencián bezélnek majd a szakértők.

A hazai építőipar előtt álló jövőről, illetve a jelent sújtó és megoldandó problémákról, kihívásokról, átalakulásokról, feladatokról elsőként Novák Katalin, családokért felelős tárca nélküli miniszter fog beszélni, majd az állam építőipari fejlődésben betöltött szerepéről Nagy Márton, a Miniszterelnöki Kabinetiroda, Miniszterelnöki gazdaságpolitikai főtanácsadója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés