getty, businesswoman, cégvezető, hr, üzletasszony, vezető, iroda
Ingatlan

Íme a legfontosabb személyi változások a májusi ingatlanpiacon

Portfolio
A május is eseménydús volt az ingatlanpiac HR területén, több fontos személyi változás is történt. Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő vezérigazgatói pozíciójában Biró Gergely, Dr. Tóth Nándort váltja, miközben a Prologisnál Nagy Adriánt nevezték ki a magyar csapat új üzemeltetési vezetőjének, aki Dr. Andrelli Szilvia üzemeltetési és ügyfélélményért felelős vezető közvetlen munkatársaként csatlakozott a csapathoz. Emellett az Avison Young Magyarország irodabérbeadási részleggel bővíti tevékenységét, melynek élére Nagyházi Pétert nevezték ki. A GTC Csoporthoz pedig új tranzakciós igazgató csatlakozik, Salamon Eszter személyében.

OTP

Biró Gergely az OTP Ingatlan Alapkezelő új vezérigazgatója. A váltás célja, hogy az Alapkezelő a portfólió konszolidációját követően új, innovatív befektetési megoldásokkal tovább növelje részesedését a hazai piacon és a következő években megjelenjen termékeivel a régiós piacokon is.

Biró Gergely 25 éve dolgozik vezető pozíciókban a pénzügyi szektorban és a hazai vagyonkezelési és ingatlanbefektetési piac egyik meghatározó szakemberének számít. Pályáját a Dunaholding Brókerháznál kezdte vezető elemzőként, majd a társaság vezérigazgató-helyetteseként és a cég tulajdonában álló alapkezelő ügyvezetőjeként dolgozott. 2002 és 2010 között - a Magyar Telekom stratégiai partnereként működő - DIMENZIÓ Biztosító Csoport befektetési igazgatója volt, ahol a befektetési struktúra megújításával kiemelkedő hozamokat sikerült elérni. Az elmúlt tíz évben a Diófa Alapkezelő Zrt.-vel forrt össze a neve, ami irányítása alatt a piac marginális szereplőjéből az egyik meghatározó hazai alapkezelővé vált.

Biró Gergely Dr. Tóth Nándort váltja az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő vezérigazgatói pozíciójában, aki 2016 szeptembere óta vezérigazgató-helyettesként vett részt a szervezet felépítésében, majd 2018 szeptemberétől vezérigazgatóként vezette azt. Operatív irányítása alatt az alapkezelő kiegyensúlyozott működése mellett jelentős eszközakvizíciókat hajtott végre, növelte piaci súlyát és jól kezelte a Covid-járvány okozta gazdasági válságot.

Június 8-án FM & Hybrid Office konferencia! Részletekért kattints!

Prologis

A Prologisnál Nagy Adriánt nevezték ki a magyar csapat új üzemeltetési vezetőjének, aki Dr. Andrelli Szilvia üzemeltetési és ügyfélélményért felelős vezető közvetlen munkatársaként csatlakozott a csapathoz. Adrián a BIS Hungary Kft-nél töltött éveinek köszönhetően széleskörű tapasztalattal rendelkezik az ingatlan, a műszaki és az építőipar szegmensek terén. Kiemelkedő munkatapasztalata pedig hozzáadott értéket jelent a csapatnak, szakmai gyakorlata az ügyfélélmény-menedzsment területére is kiterjed.

Avison Young

Az Avison Young Magyarország, melyet Jake Lodge, Benjamin Perez Ellischewitz és Célestin Huot-Marchand igazgatók alapítottak az év elején, újabb divízióval bővíti ingatlanhoz kapcsolódó szolgáltatásait az irodabérbeadási részleg elindításával. Az újabb üzleti vonal kiegészíti a már meglevő tőkepiac, projekt menedzsment és ingatlankezelés szolgáltatásokat. A bérbeadási csapatot Nagyházi Péter vezeti, aki 2003 óta van jelen a magyar kereskedelmiingatlan-piacon és jelentős tapasztalatra tett szert vezető tanácsadó cégeknél, legutóbb a JLL Magyarország irodabérbeadási részlegénél dolgozott.

GTC

Új tranzakciós igazgató csatlakozik a GTC Csoporthoz Salamon Eszter személyében, aki a cég optimalizálási és terjeszkedési céljait fogja a továbbiakban elősegíteni. A szakemberrel a fedélzeten, a fejlesztő a közeljövőben nagyszabású tranzakciók zökkenőmentes lebonyolítását tűzte ki célul különböző piacokon.

Atenor - BakerStreet
16576 m216–18
BudaPart DOWNTOWN
7840 m217.5–18.5
BudaPart GATE
1446 m216.5–17.5
Infopark A
1800 m25000–7000 Ft
Office Campus
246 m211–11.5
myhive Thirteen | Xenter
1830 m213.5–14.5

Salamon Eszter széleskörű tapasztalattal rendelkezik elsősorban ingatlanokkal kapcsolatos pénzügyi és tranzakciós területeken, melyet több mint 20 év alatt multinacionális vállalatoknál szerzett. Korábbi munkakörében az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. ingatlangazdálkodási igazgatói pozícióját töltötte be. Ebben a pozíciójában az alapkezelő által kezelt alapok portfóliójában lévő több mint 1 milliárd euró értékű ingatlaneszközök kezeléséért, valamint az alapok nagyértékű tranzakcióinak lebonyolításáért volt felelős. Ezt megelőzően különböző vezetői pozíciókat töltött be Magyarországon a CIB Banknál és az MKB Banknál ingatlanfinanszírozási területen.

Címlapkép forrása: Getty Images

GettyImages-10188160(1)
izrael palesztine
Takarékbank_1
oroszország koronavírus járvány
montenegró járvány

Alapblog Pénzt? Vagy életet?

2020 az elég megrázó társadalmi kísérletek éve volt. Számomra leginkább azért, mert az egész nyugati társadalomból...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-09-07
Sustainable World 2021
2021-09-08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021-09-21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021-09-30
Energy Investment Forum 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Treasury Associate

Treasury Associate

Client Asset Analyst

Client Asset Analyst
Online előadás
Mi lesz most a nagy technológiai részvények sorsa?
Online előadás
Hasznos tippek, trükkök, használati gyorstalpaló
házépítés építkezés