Előfizetői tartalom

Íme a legfontosabb személyi változások a májusi ingatlanpiacon

Portfolio
A május is eseménydús volt az ingatlanpiac HR területén, több fontos személyi változás is történt. Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő vezérigazgatói pozíciójában Biró Gergely, Dr. Tóth Nándort váltja, miközben a Prologisnál Nagy Adriánt nevezték ki a magyar csapat új üzemeltetési vezetőjének, aki Dr. Andrelli Szilvia üzemeltetési és ügyfélélményért felelős vezető közvetlen munkatársaként csatlakozott a csapathoz. Emellett az Avison Young Magyarország irodabérbeadási részleggel bővíti tevékenységét, melynek élére Nagyházi Pétert nevezték ki. A GTC Csoporthoz pedig új tranzakciós igazgató csatlakozik, Salamon Eszter személyében.

OTP Biró Gergely az OTP Ingatlan Alapkezelő új vezérigazgatója. A váltás célja, hogy az Alapkezelő a portfólió konszolidációját követően új, innovatív befektetési megoldásokkal tovább növelje részesedését a hazai piacon és a következő években megjelenjen termékeivel a régiós piacokon is. Biró Gergely 25 éve dolgozik vezető pozíciókban a pénzügyi szektorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés