Előfizetői tartalom

Itt az első régiós kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó cég, ami közzéteszi az ESG jelentését

Portfolio
A Globe Trade Center (GTC) bemutatta első ESG jelentését, amely összefoglalja a csoport 25 év alatt, összesen hat piacon elért eredményeit. A 2020-as jelentés adatai bemutatják, hogy a GTC hogyan kötelezi el magát a fenntartható fejlődés, a felelős építkezés és vagyonkezelés mellett, valamint a helyi közösségekkel való együttműködés és a részvényesek elvárásainak való megfelelés terén. A GTC a kereskedelmi ingatlanfejlesztők közül elsőként mutat be ESG-jelentést a közép-kelet-európai piacon.

A GTC összes beruházására és azok környezeti hatásaira vonatkozó részletes információkat a 2020-as ESG-jelentés mutatja be – ez a GTC történetében az első olyan dokumentum, amely betekintést nyújt a vállalatcsoport fenntartható fejlődéssel és felelős üzleti elvekkel kapcsolatos szemléletébe. A GTC emellett az első kereskedelmi fejlesztő, amely átfogó riportot tesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés