Előfizetői tartalom

Ingatlanfejlesztés a járvány után - Hogy fog kinézni a piac?

Portfolio
Nemcsak a munkavállalók és a munkaadók, de az irodafejlesztők és a befektetők gondolkodásmódját is alaposan átalakította a járvány. A korábbi tervezhetőséget felváltotta a bizonytalanság, amihez a piac minden szereplőjének alkalamzkodnia kellett. Mi jellemzi a bérbeadók és a fejlesztők gondolkodásmódját? Többek között erről is beszélnek majd a Portfolio június 8-i FM & Hybrid Office 2021 konferenciáján a szakma képviselői.

A home office hatására minden cégvezető átértékelte a számukra szükséges irodaterületek méretigényét. Vajon a következő években ez miként fog megjelenni az irodák bérbeadása során? Hogy mit jelent ez egy új irodaprojekt kapcsán, arról a konferencia harmadik szekciójában Mazsaroff Kata, a Horizon Development bérbeadási igazgatója fog beszélni. A változó területigények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés