Előfizetői tartalom

Felforgatja az építőipart a digitalizáció - Íme a legújabb megoldások

Portfolio
A beruházásoknak vannak tervezhető és tőlünk független költségei, de a siker egyik kulcsa a finanszírozás kézben tartása. Az építőiparban a mérnöki jelenlét mellett legalább olyan fontos a pénzügyi tervezés is. Többek között ennek fontosságáról és a digitalizáció hatásairól fognak beszélni a szakértők a június 10-i Építőipar 2021 konferencia harmadik szekciójában, ahol az egyre hangsúlyosabb mérnöki és tervezői jelenlétről Reicher Péter, a GRAPHISOFT SE régió igazgatója tart előadást.

Jogos igény, hogy a beruházó már az épület tervezésekor azt az összeget szeretné tudni, amelybe a megvalósítás kerül. Eddig nem volt technológia, amely a geometrikus terveket pénzügyi modellé konvertálná. A BIM alapú költségvetési szoftver viszont naprakészen kalkulálja és mutatja az épületmodell kivitelezési árát, illetve használatával az építési folyamat végig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés