Előfizetői tartalom

Térképen mutatjuk meg, hol csökkentek legjobban a lakásárak Magyarországon

Portfolio
Legutóbb azt néztük meg, hogy az ország különböző részein mennyibe kerülnek a lakások, ezúttal viszont arra voltunk kíváncsiak, hogy az OTP Lakóingatlan Értéktérkép alapján hol, milyen irányú és mértékű volt 2020 során a lakások árváltozása. Vajon tényleg sok helyen megállt az áremelkedés? És a Balatonnál valóban tovább szárnyalnak az árak? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

Bár sokan arra számítottak, hogy a járvány miatt elindul az árak gyors csökkenése, végül ez nem valósult meg, sőt, tavaly az összes megyében ismét drágulást mutattak a számok. Ennek üteme azonban csak két helyen, Somogy és Tolna megyékben haladta meg a 2019-es szintet, vagyis ha nem is volt árcsökkenés, de a drágulás üteme mérséklődni kezdett. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés