Előfizetői tartalom

Aláírták a vállalkozási szerződést, még a nyáron elkezdődik a Blaha Lujza tér felújítása

MTI
Jelentős szakaszához ért a Blaha Lujza tér felújítása: a Budapesti Közlekedési Központ és a közbeszerzési eljárás nyertese, a STR Mély- és Magasépítő Korlátolt Felelősségű Társaság aláírta a vállalkozási szerződést, így még a nyáron elkezdődhet a munka Budapest ikonikus terén – közölte hétfőn este a Budapesti Közlekedési Központ. A BKK hangsúlyozza, hogy a beruházásnak köszönhetően nemcsak a tér felszíne, de az aluljáró felső födémszigetelése és a fölötte lévő útpálya is megújul.

Lezárult a szerződéskötés folyamata, így elkezdődhet a kiviteli tervek módosítása, és várhatóan még a nyáron kezdetét veheti a munka a Blaha Lujza téren. A projekt keretében nemcsak a tér felszínének átépítése történik meg, de a térhez kapcsolódó főutak és járdák érintett szakaszainak átépítése is. Vakvezető taktilis sávokat alakítanak ki, korszerű közművezetékeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés