Előfizetői tartalom

ESG szempontok szerinti kockázatértékelést kapott az itthon is aktív raktárfejlesztő

Portfolio
A CTP N.V. bejelentette, hogy a kis kockázatú kategóriának megfelelő 11,0-ás pontszámmal végzett az első Sustainalytics által végzett ESG kockázatértékelésen. Az ESG kockázati pontszám azt mutatja, hogy az adott alap a befektetései tekintetében milyen mértékben követi a felelős környezeti, társadalmi és vállalatirányítási szempontokat. A 11,0-ás pontszám alapján a CTP a „kis kockázatú” kategória alsó részén helyezkedik el, amely a Sustainalytics skálája szerint 10 és 20 között van - szerepel a cég közleményében.

A Sustainalytics értékelése alapján 11,0-ás kockázati pontszámmal rendelkezik a CTP, az ipari létesítmények fejlesztésével foglalkozó cég, így a globális ESG rangsor felső 1,5%-ában, a „kis kockázatú” kategóriába került. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés