Előfizetői tartalom

A Balaton-parttal és a kávézók teraszaival kell versenyezniük a ma épülő irodaházaknak

Portfolio
Mostanra egyértelművé vált, hogy működik az irodán kívüli munkavégzés, ezért látható, hogy az irodák funkciója is megváltozik. Az irodákban sokkal nagyobb hangsúlyt kap az együttműködés az egyéni munkavégzéssel szemben, és ahogy a retailben az online vásárlások terjedése miatt, úgy az irodák esetében is felértékelődik az élményszerűség szerepe. Hogy mit jelent ez a gyakorlatban, azt Mazsaroff Kata, a Horizon Development bérbeadási igazgatója a ParkSide Offices irodaház példáján keresztül mutatta be az FM & Hybrid Office 2021 konferencián.

A dél-budai alpiac északi részén, a Feneketlen-tó mellett valósul meg a Parks Side Offices irodaház. Az alpiac 6 százalékos üresedési rátája, a közlekedési csomópontok és az egyetemek közelsége, valamint az agglomerációból történő könnyű elérhetőség kedvező a fejlesztés számára, ugyanakkor ma már egy irodának számos más igényre is figyelnie kell. Az irodaház...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés