Előfizetői tartalom

Óriási energiaéhségre kell felkészülnünk

Portfolio
Fel kell készülni a hamarosan tapasztalható hatalmas energiaéhségre - vélték az FM & Hybrid Office konferencia egyik panelbeszélgetésében résztvevő szakértők. Szó volt a fenntarható épületüzemeltetési lehetőségekről, illetve arról is, hogy a vírushelyzet sem tudta beárnyékolni a fenntarthatósági célokat, és hogy a technológia miként lehet nagy segítség abban, hogy továbbra is egyre erősödjön a vállalati felelősségvállalás.

A fenntarthatós épületüzemeltetés és e-mobilitásról is szó volt a konferencia egyik beszélgetése során. Budai Henrietta, titkár, HuGBC, a beszélgetés moderátoraként magáról a fenntarthatóságról, illetve a jövőbeli fenntartható FM-ről kérdezte a résztvevőket. Czinege Zoltán, kutatásfejlesztési igazgató, Alfaped Kft. elmondta, hogy 2050-ig teljesen más lesz a tudásunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés