Előfizetői tartalom

Az évi 1 milliós látogatói számot is elérheti a Liget csupán egy látványossága

Portfolio
Van olyan fejlesztése a Liget Budapest projektnek, ami egy hónap leforgása alatt több mint 110 ezres látogatottságot generált, így az évi egy millió főt is elérheti a projekt csupán egy elemének az érdeklődői száma. A Városliget bemutatása mellett, a városfejlesztési teendőkről, az üdvözölt irányokról és megoldásokról is szó volt az FM & Hybrid Office konferencián.

Átadták a Millennium Házát, illetve az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központot, jövő tavasszal készül el a Néprajzi Múzeum, illetve a Magyar Zene Háza már idén év végén fogadhat látogatókat. Ezeknek az épületeknek az átjárhatóságára különösen figyeltek a tervezés során. Bárki, ingyen bemehet és átsétálhat ezeken a középületeken. Korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés