Előfizetői tartalom

Pihenőparttá alakul át a pesti alsó rakpart kihasználatlan szakasza

Portfolio
2021. június 18. és augusztus 15. között – kihasználva a rakparti fejlesztések miatt létrejövő zárványterületet – a Fővárosi Önkormányzat megbízásából, a Budapest Brand nZrt. és a Valyo, város és a folyó egyesület együttműködésének eredményeképp egy kísérletező, kreatív köztér jön létre az alsó rakparton a Kossuth Lajos tér és a Lánchíd között - olvasható Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnökének közösségi oldalán.

Ahogy nemrég írtuk, megindult a pesti alsó rakpart megújítása a Margit híd és a Kossuth tér közötti szakaszon. A munkálatok hétfőn kezdődtek el és egészen év végéig tartanak, a végeredmény pedig összefüggő gyalogos sétány és fasor lesz az útpálya mellett. Az építkezés ideje alatt azonban le kellett zárni a rakpartot a Margit híd és a Lánchíd között, így egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés