Előfizetői tartalom

A digitalizáció hozza el az építőipar forradalmát

Portfolio
A digitalizáció középpontjában a hatékonyság növelése áll, melynek érdekében egyre több gép és eszköz áll rendelkezésre. Ahhoz, hogy a működésünket optimalizálni tudjuk rengeteg adatra és információra van szükség. Hogy hogyan támogatja mindezt az innováció és technológia, milyen megoldások teremthetik meg az adatalapú döntéshozatal alapjait, arról beszéltek az Építőipar 2021 konferencia második szekciójának szakértői.

Adatalapú működés és döntéshozatal az építőiparban A digitális megoldások információt tudnak biztosítani, a jövőben pedig egyre több helyen lesz fontos az adat. A Vodafone mind nemzetközi, mind hazai szinten erős az Internet of Things (IoT) megoldásaiban. A digitális megoldások az építőiparban is képesek többletértéket teremteni, melynek kapcsán 3 fókuszterületet lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés