Előfizetői tartalom

Scheer Sándor: "Adatalapú döntéseké a jövő, ezáltal tudjuk, hogy melyik cégekkel nem akarunk már szerződni"

Portfolio
"Az adatalapú döntéseké a jövő. Kielemeztük a cégeket, az áraikat, a munkájukat és most már tudjuk, hogy kivel nem akarunk együtt dolgozni"- mondta el Scheer Sándor az Építőipar 2021 konferencián. A drasztikus áremelkedésre, a lehetséges megoldásokra és a magyar építőipari alapanyaggyártás felpörgetésére is kitértek a konferencia résztvevői.

Scheer Sándor FRICS, vezérigazgató, Market Építő Zrt. panelfelvezető előadásában elmondta, hogy a pandémia egyik felismerése, hogy sosem lehet elég szabályozottan dolgozni, éppen ezért foglalkoztak sokat a szervezetfejlesztéssel és az adatgyűjtéssel is. Ebben a nehéz időszakban az adatelemzésben rejlő lehetőséget emelném ki. Kielemezve az elmúlt 10 év egységárait azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés