Előfizetői tartalom

Egymás kezéből csavarják ki a kínai gigaholding cégei a Váci úti irodaházat

Portfolio
Kevesebb, mint egy hónapja írtuk meg, hogy gazdát cserél a Váci úti BC 140 irodaház. Az új tulajdonos akkor látszólag a kínai hátterű Resolution Property lett volna, azonban a legfrissebb fejlemények szerint végül a portugál Fidelidade lesz a befutó. A két cég első ránézésre igen távol áll egymástól, valójában azonban ugyanahhoz a kínai érdekeltséghez tartoznak.

Pár héttel ezelőtt jelentette be a Cushman & Wakefield, hogy közreműködésükkel a DWS eladta a Váci úti BC 140 elnevezésű irodaházat. A vásárló akkor minden jel szerint a kínai Fosun konglomerátum érdekeltségébe tartozó, londoni székhelyű Resolution Property lett volna, azonban a legújabb csavar szerint mégsem náluk köt ki az épület. Kapcsolódó cikkünk 2021. 05. 18....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés