FONTOS Forrong a magyarok kedvelt üdülőparadicsoma - A tüntetéssorozatok tíz év munkáját dönthetik romba
 
Előfizetői tartalom

Újabb részletek derültek ki a rozsdaövezeti akciótervről

Portfolio
Tavaly májusában a kormány meghirdette a rozsdaövezetek fejlesztésére irányuló akciótervet, amely a leromlott állapotú, felhagyott és szennyezett ipari területek helyreállítását, kármentesítését és fejlesztését célozta meg. Az akcióterv sokáig nem jutott egyről a kettőre, mígnem idén márciusban a kormány be nem jelentette, hogy külön "rozsdabizottság" alakul a kapcsolódó akcióterületek kijelölésére. További részletek azóta nem derültek ki, így mi egyenesen az újonnan alakult rozsdabizottságot kérdeztük.

Amit eddig tudunk Amennyiben valaki lemaradt volna róla, a kormány tavaly májusában jelentette be, hogy külön fejlesztési programot indít a rozsdaövezetek újjáélesztésére szerte az országban. Az akcióterv célja a a leromlott állapotú, felhagyott és szennyezett ipari területek helyreállítása, kármentesítése, melynek részeként elsősorban lakáscélú átalakításokat képzeltek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái