Előfizetői tartalom

Így változik Budapest közlekedése a magyar-portugál meccs idején

Portfolio
Kedd este 18 órától játssza a magyar válogatott első, Portugália elleni csoportmérkőzését a budapesti társrendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. A BKK járatsűrítésekkel készül, egyúttal arra kéri a szurkolókat, hogy közösségi közlekedéssel, illetve gyalog közelítsék meg a Puskás Arénát és a városligeti Szurkolói Zónát.

A Puskás Aréna környezetében útlezárásokra kell számítani, amelyek hatással lehetnek a Pest keleti részén, különösen a Zuglón áthaladók közlekedésére. Aki tudja, jó előre tervezze meg az utazását és induljon el időben, valamint fokozottan figyelje a tájékoztatókat. Az utazás megtervezéséhez érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés