Előfizetői tartalom

Szárnyaló építőipar? Ugyan már, nemsokára robban az ágazat!

Portfolio
Az alapanyagárak szárnyalása alapján azt hinnénk, hogy az építőipar is fellendülőben van, az ágazat volumenét tekintve azonban még várni kell a visszapattanásra - derül ki Gáspár János, a Buildecon ügyvezetőjének Építőipar 2021 konferencián tartott előadásából. Nagy baj azonban nincs, hiszen az ágazat ciklikusságát tekintve most lehetünk a hullámvölgy végén és jövőre már beindulhat a konjunktúra az építésgazdaságban. A prognózis nem csak hasraütésre született, hanem komoly elemzőmunka áll a hátterében, amelybe némi betekintést is engedett az előadó.

Konkrét adatok híján A gazdaság legtöbb ágazatában idén minden a fellendülésről és a visszapattanásról szólt, de vajon mi a helyzet az építőiparral? Számíthatunk-e itt is hasonló feltámadásra - merül fel a kérdést Gáspár János, a Buildecon ügyvezetőjének online előadásában. Gáspár JánosBuildecon, ügyvezetőA Buildecon tulajdonosa és vezetője. Az EUROCONSTRUCT...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés