Előfizetői tartalom

Visszapattan az európai építőipar - Magyarország a kivétel

Portfolio
Az európai építőipar idén összességében 3,8%-os növekedésre számíthat, hazánkban viszont marad a csökkenés - derül ki a 91. Euroconstruct konferenciából. A 19 tagországot számláló összeurópai építőipari elemző-hálózat a tavalyi évhez hasonlóan idén is online térben tartotta meg konferenciáját, ahonnan megtudhattuk, hogy hogyan is érintette az európai építésgazdaságot a járvány és milyen kilátásai lehetnek a régiónak a következő éveket tekintve.

Várakozások az európai építési piacon Az európai építőipar fellendülése gyorsabb, mint azt eredetileg várták a szervezet kutatói és a járvány miatti veszteségek várhatóan idén kompenzálódnak majd. A legfrissebb becslések szerint az Euroconstruct területén az építési volumen 2021-ben 3,8%-kal nő majd, a 2020-as 5,1%-os visszaesés után. A korábbi előrejelzésekhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés