Előfizetői tartalom

Kirajzolódik a Liget valósága

Portfolio
Jövő ilyenkorra lezárul egy korszak, befejeződik a Liget Budapest első kivitelezési szakasza a Magyar Zene Háza és a Néprajzi Múzeum átadásával. Bár a projekt néhány épületének sorsa még egy megállapodástól  függ, a Liget 1.0 egy év múlva teljesen átalakulva és megújulva várja majd nemcsak a környékbeli látogatókat, hanem a kulturális programokért Budapestre érkező turistákat egyaránt. A projekt démonizálása megszűnik, a látogatók a saját szemükkel láthatják a park újdonságait, és dönthetik el, hogy mennyire tudnak azonosulni a Liget új tartalmával, minőségével. A megvalósulás alatt lévőprojektelemekről, a jövőbeli tervekről, a környék fejlődéséről és a technológiai újításokról beszélgettünk Gyorgyevics Benedekkel, a Városliget Zrt. vezérigazgatójával.

A közvélemény egy része már vagy beleunt a Liget körüli hírek követésébe (mi épül, mi nem), vagy egyszerűen már képtelen átlátni (ami valljuk be nem olyan nehéz ebben az esetben). A politika kisajátította Ligetet, pedig a többség valószínűleg csak szebb, jobb és zöldebb parkot szeretne, már akit érdekel egyáltalán a Városliget sorsa. Kicsit tegyük rendbe, hogy hogyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés