Előfizetői tartalom

Az irodai munkavégzés egyre inkább választás lesz, mint kötelezettség

Portfolio
A legfrissebb piaci felmérések szerint az irodai munkavállalók fele ma is otthonról dolgozik, és azok a vállalatok, amelyek nem tudnak ehhez az új helyzethez alkalmazkodni, üres irodákkal és gyengébb teljesítménnyel küzdenek. A munka és a magánélet egyensúlyának fontossága, valamint a munkafolyamatok digitalizációja két olyan, régóta jelenlévő trend, melyeket jelentősen felgyorsított a koronavírus járvány. A dolgozók kényelme egyre fontosabb a vállalatok számára, a tehetség megtartása szempontjából is, az irodába történő bejárás pedig sok cégnél egyre inkább választás, mintsem kötelezettség – derül ki a rugalmas munkaterület- és hibrid munkaerő-menedzsmenthez digitális megoldásokat kínáló start-up, a workcloud24 elemzéséből.

A workcloud24 egy virtuális beszélgetés keretein belül három régiós ingatlanszakértőt kérdezett a változó irodahasználati szokásokat és munkaerő-piaci trendekről. Közösségben szeretünk dolgozni Marta Moksa, Lengyelország egyik legnagyobb coworking-szolgáltatója, az O4 Coworking ügyvezetője és csapata 18 hónapon keresztül gyűjtött adatokat a közösségi irodák felhasználóiról....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái