Előfizetői tartalom

Az internet világából a fizikai térbe: legnagyobb üzletét nyitja meg az eMAG a budai plázában

Portfolio
A magyar e-kereskedő cég offline is intenzíven terjeszkedik: eddigi legnagyobb alapterületű üzletét nyitja meg idén szeptemberben az Etele Plazában. A megszokottnál jóval nagyobb raktárkészlet fenntartása mellett, az eMAG márkabolt showroomja a korábbi üzleteknél sokkal több terméket fog befogadni - szerepel a Futureal közleményében.

Korábban egy exkluzív bejárás keretében részletesen is bemutattuk a szeptember 3-án megnyitó, összesen 136 ezer négyzetméteres, 55 ezer négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező, négyszintes Etele Plazat. Kapcsolódó cikkünk 2021. 02. 16. Elsők között tudhatod meg, hogy milyen lesz, és mikor nyit meg Budapest legújabb plázája (képek) Az már akkor világossá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés