Előfizetői tartalom

Ezekbe az ingatlanokba költöztek be a cégek júniusban

Portfolio
Júniusban két új bérleti szerződést hoztak nyilvánosságra az ingatlantulajdonosok és bérlők, egyrészt több tízezer négyzetméterre állapodtak meg a Sziget Logisztikai Központban, míg a budapesti irodapiacon a Váci Greens E épületébe is új bérlő költözött. Összegeztük, hogy milyen bérleti tranzakciók zajlottak le 2021 júniusában.

Új nemzetközi bérlő a Váci Greens E épületében Közel 3050 négyzetméternyi irodaterületet vesz bérbe a ChemAxon a Váci Greens irodapark „E” épületében. A kémiai és biológiai informatikai szoftverfejlesztő cég érkezésével, valamint az előre lekötött további bővülési területeivel, az épület bérbeadási mutatója meghaladja az 54%-ot. A Váci Greens irodapark összesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés