Előfizetői tartalom

Öt éve nem láttunk ilyen erős júniust a lakáspiacon

Portfolio
A Duna House közreadta havi Tranzakciószám Becslését (DH-TB), amely szerint 2021 júniusában, országosan 13 615 ingatlan-adásvétel bonyolódott. Ez az előző hónaphoz képest minimális csökkenést jelent, de így is az elmúlt 5 év legerősebb júniusi piacát jelöli. Az idei év első felében összesen 83 ezer lakás cserélt gazdát, ami ha a második félévben is megismétlődik, akkor 2007 óta a legerősebb év lehet az idei.

Nagyon aktív piaccal indult a nyár is a hazai lakáspiacon: 2021 júniusában, országosan 13 615 ingatlan-adásvétel bonyolódott. Ez az előző hónaphoz képest minimális csökkenést jelent, de így is az elmúlt 5 év legerősebb júniusi piacát jelöli. Mindez 2019 azonos időszakához képest 29%-os növekedést jelent, a tavalyi, pandémia utáni piacélénküléshez viszonyítva pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés