Előfizetői tartalom

Ezek most a legnépszerűbb kerületek a lakásvásárlók körében

Portfolio
Budapest egyes kerületeit kimondottan kedvelik a lakásvásárlók, ahol a kínálat, az árazás, a környezet, és az elhelyezkedés mind lehetővé teszi, hogy széles tömegek gondolkodjanak el a lakásvásárláson. Ezek jellemzően nem a legdrágább, de nem is a legolcsóbb kerületek, nincsenek a belvárosban, de tömegközlekedéssel jól elérhetők. A Duna House Barométer segítségével azt néztük meg, hogy melyek a legnépszerűbb és melyek a legkevésbé népszerű kerületek és jellemzően kik, mennyiért, milyen célból vásárolnak ma fővárosi lakásokat.

A főváros három legnépszerűbb kerülete a XIII., a XI. és a XIV. kerület, ahova a lakásvásárlók közül a legtöbben költöznének. Annak ellenére, hogy az elmúlt egy-két évben csökkent a befektetési célú vásárlások száma a VI. és a VII. kerület még mindig népszerű, utánuk viszont a pesti oldalon egy peremkerület, a XVIII. következik. A budai oldalon a XI. kerület mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés