Előfizetői tartalom

Ez lesz az ingatlanpiac legújabb sikerágazata - Több milliárd dollár érkezhet ide a következő években

Portfolio
A koronavírus-járvány teljesen újradefiniálta, hogy mit jelent az iroda és a vállalatoknak alaposan el kell gondolkodniuk azon, hogy a jövőben hol végezzék a munkájukat irodai dolgozóik. Megoldásokat keresve egyre inkább a rugalmas irodák felé fordulnak, és a Business Wire szerint azok globális piaca a 2020-as 7,97 milliárd dollárról 2021-re várhatóan 8,14 milliárd dollárra nő, majd 2025-re eléri a 13,03 milliárd dollárt.

Egy ilyen bizonytalan makrogazdasági környezetben egy konkrét méretű irodaterület konkrét időtartamra történő bérlése sokkal kevésbé vonzó választás, mint a világjárvány előtt volt, hiszen nagyon nehéz megjósolni, hogy milyen gyorsasággal és mértékben fog bekövetkezni a COVID utáni gazdasági fellendülés, valamint azt is nehéz előre jelezni, hogy az elkövetkező években...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés