Előfizetői tartalom

Egymilliárd euró értékben adott el zöldkötvényeket a hazánkban is aktív ingatlanfejlesztő

Portfolio
A márciusi tőzsdei bevezetése és az Euronext AScX indexhez való csatlakozását követően az eddigi legjelentősebb zöldkötvény-kibocsátást hajtotta végre a CTP. A két részletben kibocsátott kötvényekből összesen 1 milliárd euró bevételre tett szert a 4 milliárd eurós EMTN-programján belül. A kibocsátott kötvények között volt egy 500 millió euró értékű, négyéves lejáratú csomag és egy szintén 500 millió euró értékű, nyolcéves futamidejű csomag. A teljes kereslet értéke elérte a 4 milliárd eurót.

A négyéves kötvény éves kuponját 0,5%-on rögzítették, amely minden idők legalacsonyabb kuponja a kelet-közép-európai vállalatok benchmark kötvényei között. A nyolcéves kötvény éves kuponja 1,25% – ez a CTP történetének eddigi leghosszabb lejáratú kötvénye. Portfolio Ingatlan Raktárkereső CTPark Kecskemét - KCS1&2 6000 Kecskemét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés