FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Mi folyik itt? „Percenként” adják át a szállodákat Magyarországon

Portfolio
A válság által leginkább érintett szektorban a mai napon szinte percenként érkeznek a bejelentések, miután a Boráros téri hotelátadás után nem sokkal a Market Építő Zrt. is bejelentette, hogy átadtak egy korábban félbehagyott épületből kialakított, 149 szobás, négycsillagos, esztergomi szállodát. Bár elsőre meglepő lehet ez az aktivitás, de mindez csak véletlen egybeesés, mindkét hotelprojektet még a járvány kirobbanása előtt indították, tehát nem a szállodapiac hirtelen szárnyalásáról van szó.

2019 szeptemberének végén vette át a Market Építő Zrt. az akkor szerkezetkész állapotban álló Grand Hotel Esztergom épületét, hogy megtervezze és befejezze a szálloda kivitelezését. Szűk két évvel később, 2021 júniusában elkészült a 8 szintes, négycsillagos superior szálloda, amely három szint mélygarázst, egy földszintet és négy emeletet foglal magába. Galéria10...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés